Kamarát s rodinou

Pravidelne organizujeme príjemné stretnutia detí
a rodičov v priestoroch Kamaráta. Viac...

Sauna

Pravidelným saunovaním si zvyšujeme imunitu, odbúravame stres a napätie. Viac...

Angličtina

V Kamarátovi sa s angličtinou hráme každý deň a nenásilnou hravou formou deti získavajú prvé kontakty s cudzím jazykom. Viac...

Kvalifikovaný personál


Radi by sme sa Vám predstavili.

Ľubica Šimková – som riaditeľka zariadenia Kamarát. Vyštudovala som SPgŠ L.Novomeského v Modre a ako učiteľka v materskej škole som pracovala 22 rokov. Mám rada veselých ľudí, svoju rodinu, radosť mi robia moje dve dcéry. Rada plávam, hrám volejbal a chodím do prírody.

Jana Horáková –Mám tri deti a jednu vnučku. V Kamarátovi pracujem ako prevádzková pracovníčka. Pripravujem deťom stravu, starám sa o čistotu a poriadok . Tri roky som pracovala v detských jasliach. Vo voľnom čase sa najradšej starám o svoju záhradu.

Zuzana Tahotná - V jasličkách sa starám o poriadok a čistotu. Mám rada ľudovú hudbu a najväčším štastím v mojom živote je moja rodina a vnučka Karolínka.

Miriam Šimková - Mám 23 rokov. Vyštudovala som Strednú odbornú školu pedagogickú odbor Učiteľstvo pre materské školy a vychovávateľstvo. V jasličkách pracujem ako opatrovateľka detí. Voľné chvíle trávim v prírode so svojím štvornohým miláčikom Nymériou.